söndag 1 juni 2008

Färdlektyr efterlyses!

Med en vecka kvar tills resan börjar har jag nu börjat fundera över en av de viktigaste detaljerna - vad ska jag läsa? Jag har inga direka böcker hemma som jag tänkt ta med mig utan uppmanar nu alla intresserade som har nåt tips att delge mig om vad jag ska läsa. Alltså en bok som ni själva läst och tycker om som är en bok som ni kan rekommendera att man läser på resande fot... aja, ni fattar. Så tänk till nu och skriv ett inlägg (eller två).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Duracell-Petra...om du inte läst "Tätt intill dagarna" av Mustafa Can så gör det. Jag har den som topp tre av de böcker jag läst, sorglig men mycket läsvärd!!! Ta hand om dig å ha så skoj, Kram Maria

Anonym sa...

Hallojsan Petra min gamle van:)
Jag skulle starkt rekomendera att du laser boken Kafka On the Shore av Haruki Murakami, om du inte redan last den.
Annars rekomenderar jag boken Jane Eyre av Charlotte Bronte, passar en stark kvinna som du! Dock inte feministisk, i ordets negativa bemarkelse. (min asikt)
Annars boken Fury av Salman Rushdie.
Alternativt, Den vidunderliga karlekens historia av Carl-Johan Vallgren.

Hoppas du finner nagot av varde Petra lilla, du kanske undrar vem som skriver ocksa?
Jag skulle tro att du kanske redan gissat ratt.
Oscar din forne klasskompis ar det ju saklart.

Hoppas du far det fint pa din resa Petra. Sjalv bor jag tillfalligt i Sydney nu. Ratt trevligt har. har du vagarna forbi sa tveka inte att hojta.

Ha sa gott, kram

Anonym sa...

Åh, jag vill så gärna komma med ett bra boktips, det finns ju så många bra böcker, men vad skulle passa på resan? Läste Flyga drake för ett tag sen, den var mycket bra! Hmm annars kan du ju plocka med dig svensk ordbok eller dylikt, den skulle du kunna läsa hela sommaren ;) eller varför inte en av de härliga sidney sheldon böckerna där huvudpoängen är att dricka så mycket martini som möjligt, I know how much you love those ;) haha, oh well, jag kanske kommer med nåt mer tips om vi lyckas mötas upp på arlanda, ska fundera :) Besos!

Anonym sa...

Trevlig resa!

Har Roger tagit bort sin blogg?
Kram frpn Tommy

Anonym sa...

Hej min vän!

Greetings från din "Wear sunscreen"- buddy...

Vilket äventyr!! Hörde något om Duracell-Petra och en resa av Carro för ett tag sedan...Fasiken vad kul för dig...tänk vad du kommer att fylla på ditt erfarenhets/"balls"/själ-konto! Åker du själv?

On the top of my head...du måste läsa 'Eat, pray, love' av Elizabeth Gilbert. Det är en chick book...dock, med ett djup. Jag känner dig lite som en sökare och tror verkligen du skulle uppskatta Liz's självironi och quest i livet. Jag blev berörd, kanske lite för att den påminner mig om min egen själsliga resa jag gör just nu. Skall rekommendera fler när jag kommer på titlarna.
Jag antar att du redan avseglat, om så är fallet - Lev NU!!!! Och ta en titt över axeln då och då...

Hörs snart igen!

Kram,

Linnea,