lördag 19 juli 2008

Bilder!

Har kommer lite bilder!



Roger hos frisoren i Antigua, Guatemala.


Roger med surfbradan pa stranden nara Leon, Nicaragua.



Jag uppe pa vulkanen Sierra Negra, i min snygga, och inte alls for stora, skyddsdrakt. Som ni ser sa blaste det en hel del.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Roggan blev snygg i snagg ;-) Moderiktiga skyddskläder. Hoppas du är bättre i magen.

Här i Sverige får vi nöja oss med betydligt mindre upplevelser - Årsgammal surströmming. Åt den tillsammans med Thelbergs och Scherman.

Kram från pappa

Pär sa...

Din skyddsdräkt liknar de fångdräkter som fångarna på guatama på cuba har. Är du säker på att du inte satt inne där? :-)

Pär sa...

Vad händer hos mig då... Har börjat jobba igen efter några veckor semester ... boring. Lugnt på jobbet eftersom de flesta har semester. Jobbar i slowmotion ...
Privat då håller jag på att ordna till hemma efter renoveringen. Just nu så har jag lagt in allt i kök. Allt är nydiskat eftersom jag har en härligt diskmaskin... Den r guld :-) Håller på att fundera på hur jag ska få plats med mina saker. Klädkammaren och garderober är kvar att oprdna till. Ska köpa lite spackel och målarfärg samt ny fungerande inredning som gör att den rymmer mera och blir mer praktiskt. Köpt en ny liten stereo. Vipps så hade jag en kvadratmeter till i lägenheten. Stereo åker upp till landstället. Kanske i ditt petras rum :-). Har ordnat trådlöst bredband hemma för att slippa alla sladdar. Fungerar bra... så bra att jag kan lägga in en liten kommentar på din blogg :-)

Ha en fortsatt bra resa. Tänk inte så mycket på oss här hemma i Sverige. Ni blir nog less på oss släktingar i alla fall ;-) Fortsätt att njut av en fantastisk resa. Har ni funderat på vart nästa resa blir av då?

Anonym sa...

Hej Petra!
Verkar som ni har det helt underbart, passa på att njuta säger jag bara! Själv håller jag ställningarna uppe i norr medan du är borta :)

Ska till Barcelona i slutet av sommaren och skulle behöva några tips...jag får helt enkelt maila dig lite senare!

kramkram

Ida sa...

Snygg surfare vs. söt galen professor i orange sparkdräkt. Gu va ni e söta.
Kram